ONLY GOD

mohamad.k.sh80@gmail.com

ONLY GOD

mohamad.k.sh80@gmail.com

شنبلیله

با خواص فوق العاده شنبلیله آشنا شوید

بهترین درمان طبیعی برای مشکلات پوستی مانند اگزما، جوش، خراش، زخم‌ها، سوختگی، مشکلات پوستی ناشی از نقرس و نیز ضخیم و پرپشت شدن موها، استفاده موضعی از پودر دانه شنبلیله می‌باشد. برای این منظور لازم است پودر دانه شنبلیله را با آب داغ مخلوط نمایید و سطح آسیب‌دیده پوستی و یا مو را با این مخلوط بپوشانید.

شنبلیله، گیاهی با خواص متعدد

شنبلیله

علاوه بر برگ‌های سبز گیاه شنبلیله، دانه آن نیز سرشار از مواد مغذی می‌باشد و ارزش غذایی بالایی دارد.

شنبلیله گیاهی است که عموما در نواحی اطراف دریای مدیترانه و جنوب آسیا رشد می‌کند و در کشورهای هند، چین، پاکستان، ایتالیا، مصر، یونان و … به وفور یافت می‌شود. همچنین از گیاهان بومی کشور ایران به شمار می‌آید. لازم به ذکر است که علاوه بر برگ‌های سبز گیاه شنبلیله، دانه شنبلیله نیز سرشار از مواد مغذی می‌باشد و ارزش غذایی بالایی دارد. این گیاه سرشار از مواد معدنی چون: مس، پتاسیم، کلسیم، آهن، سلنیوم، روی، منگنز و منیزیم می‌باشد و از نظر ویتامینی نیز دارای انواع ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پیریدوکسین، فولیک اسید و نیز ویتامین A و C می‌باشد. علاوه بر موارد ذکرشده، دانه‌های این گیاه سرشار از پروتئین، لیزین، تریپتوفان، استروئید ساپونین و دیوسژنین (ترکیبی که خواص شبه استروژنی دارد) می‌باشد.

شنبلیله؛ گیاهی سرشار از فیبر محلول

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که 56 گرم دانه شنبلیله را هر روز مصرف می‌کنند، بعد از 24 هفته سطح کلسترول خونشان به طور چشمگیری کاهش می‌یابد و 25 درصد ریسک ابتلا به حملات قلبی در ایشان کمتر می‌شود. علت این مسئله وجود مقادیر فراوانی فیبرهای محلول مانند همی‌سلولز، ساپونین، موسیلاژ، تانن و پکتین می‌باشد. این فیبرها باعث می‌شوند که جذب دوباره نمک‌های صفراوی از کولون محدود شود، در نتیجه این نمک‌ها از بدن دفع شوند. با توجه به اینکه کلسترول پیش‌ساز نمک‌های صفراوی می‌باشد، با افزایش دفع نمک‌های صفراوی، کلسترول جذب‌شده از روده‌ها صرف تولید نمک‌های صفراوی می‌شود و در نتیجه کلسترولی که وارد خون می‌شود، کاهش می‌یابد. همین عامل باعث می‌شود تا شنبلیله به عنوان گیاه کاهنده کلسترول معرفی شود. همچنین این فیبرها با سموم مختلف در روده ترکیب می‌شوند و از جذب آن‌ها جلوگیری می‌کنند. از عملکردهای دیگر این فیبرها محافظت از ماهیچه‌های کولونی در برابر سرطان می‌باشد.

بهترین درمان طبیعی برای مشکلات پوستی مانند اگزما، جوش، خراش، زخم‌ها، سوختگی، مشکلات پوستی ناشی از نقرس و نیز ضخیم و پرپشت شدن موها، استفاده موضعی از پودر دانه شنبلیله می‌باشد

اثرات ضد دیابت شنبلیله و دانه شنبلیله

شنبلیله برای بهبود قند خون از قدیم‌الایام شناخته شده است. از دیگر اثرات آن بهبود کلسترول بالا می‌باشد. شنبلیله برای افراد دیابتی که از کلسترول بالا نیز در رنج هستند، یک تیر با دو نشان است. مطالعات متعدد نشان می‌دهد مصرف روزانه 500 میلی‌گرم شنبلیله، تری‌گلیسرید و کلسترول را کاهش و HDL که کلسترول خوب می‌باشد را افزایش می‌دهد.

وجود اسیدآمینه هیدروکسی ایزولوسین در دانه شنبلیله از علل دیگر معروف بودن این گیاه به عنوان گیاهی ضددیابت است؛ زیرا هیدروکسی ایزولوسین باعث تسریع ترشح انسولین می‌شود. این عامل در کنار اثر کاهندگی قند خون که به وسیله فیبرهای موجود در شنبلیله القا می‌شود، باعث کنترل قند خون و اثرات ضد دیابتی این گیاه می‌گردد.

Fenugreek4

دانه شنبلیله و درمان سوزش سر دل

دانه شنبلیله از مقادیر فراوانی موسیلاژ تشکیل شده است که التهاب روده و معده را به وسیله پوشاندن جدار معده و روده کاهش می‌دهد. افزودن 1 قاشق چای‌خوری دانه شنبلیله به غذاها برای رفع سوزش سر دل و رفلاکس توصیه می‌شود. پیشنهاد دیگر حل کردن یک قاشق چای‌خوری از پودر دانه شنبلیله در آب یا آب میوه قبل از وعده غذایی می‌باشد. همچنین این گیاه خاصیت هضم‌کنندگی و ملین دارد و در بسیاری از داروهای گیاهی به عنوان laxative (ملین) استفاده می‌شود.

پوست سالم، مویی پرپشت با دانه شنبلیله

بهترین درمان طبیعی برای مشکلات پوستی مانند اگزما، جوش، خراش، زخم‌ها، سوختگی، مشکلات پوستی ناشی از نقرس و نیز ضخیم و پرپشت شدن موها، استفاده موضعی از پودر دانه شنبلیله می‌باشد. برای این منظور لازم است پودر دانه شنبلیله را با آب داغ مخلوط نمایید و سطح آسیب‌دیده پوستی و یا مو را با این مخلوط بپوشانید.

چگونگی کنترل تب به وسیله گیاه شنبلیله

گیاه شنبلیله به عنوان یک گیاه تب‌بر شناسایی شده است. بهترین حالت، مصرف دانه شنبلیله به همراه لیمو و عسل در زمان بیماری است. برای این منظور 1-2 قاشق چای‌خوری دانه شنبلیله را 3 مرتبه در روز به همراه چای سبز دم کنید و بعد از آن به همراه 1 قاشق چای‌خوری عسل و کمی آب لیموترش تازه میل نمایید.

سایر اثرات درمانی گیاه شنبلیله

1. به منظور افزایش اشتها در افرادی که دچار بی‌اشتهایی در نتیجه بیماری و یا سایر عوامل هستند.

2. در زمینه کنترل بیماری‌های کلیوی و محافظت از کبد در برابر اثرات مخرب الکل و داروها

3. بهبود علائم ناشی از بیماری بری‌بری (کمبود ویتامین B) مانند زخم‌های دهانی، شکاف لب‌ها، زخم‌های مخاطی و …

4. کاهش رشد سلول‌های سرطان سینه و نیز سلول‌های معیوب خونی در لوسمی در ازای مصرف 400 میلی‌گرم در روز طی 1-3 وعده

5. بهبود گلو درد و سرفه‌های مزمن

6. تسکین دردهای عضلانی و بیماری‌های التهاب مفصلی

7. درمان سردردهای میگرنی

8. بهبود التهاب معده و روده

9. اثرات آنتی‌اکسیدانی برای پیشگیری از سرطان‌ها

10. برطرف‌کننده مشکلات جنسی در مردان

11. افزایش تولید شیر در مادران شیرده

12. تسریع روند زایمان

13. افزایش میل جنسی

14. بهبود بیماری‌های قلبی و نیز زوال عقل

اثرات جانبی

1. یکی از اثرات جانبی متداول تهوع می‌باشد که با مصرف بیش از 100 گرم در روز احتمال تهوع افزایش می‌یابد. به این منظور روزانه کمتر از 8 گرم از این گیاه توصیه می‌شود. گازهای روده‌ای و اسهال نیز در برخی افراد گزارش شده است.

2. در صورت حساسیت پوستی به این گیاه، از درمان‌های موضعی بر روی پوست اجتناب کنید؛ زیرا منجر به التهاب و راش‌های پوستی می‌شود.

3. در صورت مصرف طولانی مدت ممکن است، در عرق و ادرار بوی شربت افرا ایجاد شود.

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که 56 گرم دانه شنبلیله را هر روز مصرف می‌کنند، بعد از 24 هفته سطح کلسترول خونشان به طور چشمگیری کاهش می‌یابد و 25 درصد ریسک ابتلا به حملات قلبی در ایشان کمتر می‌شود

شنبلیله

تداخل شنبلیله با داروها

نکته مهم در مورد مصرف این گیاه بالاخص برای اهداف درمانی که لازم است دز بالایی از این گیاه مصرف شود، این است که حتماً در این حالت، گیاه شنبلیله با فاصله 2 ساعت قبل یا بعد از دارو استفاده شود؛ زیرا به علت دارا بودن فیبرهای موسیلاژی، در جذب بسیاری از داروها تداخل ایجاد می‌کند. همچنین در صورت مصرف هر یک از داروهای زیر، در زمینه مصرف دزهای بالای گیاه شنبلیله و فرآورده‌های دارویی مشتق از آن با پزشک خود مشورت نمایید:

1. داروی گلیپیزید و سایر داروهای ضد دیابتی: اثر این داروها به وسیله شنبلیله افزایش می‌یابد و مصرف همزمان آن‌ها منجر به افت شدید قند خون می‌شود.

2. انسولین: شنبلیله قند خون را کاهش می‌دهد و در صورت مصرف شنبلیله دوز انسولین باید تنظیم شود.

3. هپارین، وارفارین و سایر داروهای ضد انعقادی: به دلیل ترکیبات کومارینی موجود در شنبلیله، در صورت مصرف همزمان شنبلیله با این داروها احتمال خونریزی افزایش می‌یابد.

4. داروهای مهارکننده آنزیم منوآمین‌اکسیداز مانند فنلزین و ترانیل سیپرومین: به دلیل دارا بودن آمین در شنبلیله، مصرف همزمان آن با این داروها منجر به افزایش ضربان قلب، سردرد، درد قفسه سینه و … می‌شود.

موارد احتیاط در مصرف شنبلیله

1. شنبلیله هم خانواده با بادام‌زمینی می‌باشد. اگر به بادام‌زمینی حساسیت داشته باشید، احتمال حساس بودن شما به شنبلیله هم وجود دارد.

2. شنبلیله سطح قند خون را کاهش می‌دهد و استفاده از دزهایی بیشتر از مقادیر توصیه‌شده باعث افت شدید قند خون می‌شود. اگر مبتلا به دیابت می‌باشید با احتیاط و با فاصله از انسولین و داروهای خود از این گیاه استفاده کنید.

3. این گیاه به عنوان درمان طبیعی برای آسم شناخته شده است؛ اما تنفس پودر آن باعث آسم و علائم آلرژی در افراد می‌شود.

شنبلیله، گیاهی مناسب برای زنان و مردان

شنبلیله، منع مصرف در زمان بارداری

در طی بارداری مصرف دزهای بالای شنبلیله به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود. مطالعات متعدد بر روی زنان باردار نشان می‌دهد مصرف شنبلیله باعث بروز دردهای زایمانی در مادران می‌شود و انقباضات رحمی را افزایش می‌دهد. در نتیجه احتمال سقط بیشتر می‌شود. از این رو برای مصرف آن در دوران بارداری باید با احتیاط رفتار نمود.

سهولت زایمان با عصاره گیاه شنبلیله

همان طور که گفته شد شنبلیله دردهای زایمانی را تشدید می‌کند و منجر به انقباض در ناحیه رحم می‌شود. در نتیجه زایمان طبیعی را برای افراد تسهیل می‌کند. به همین علت در هنگام زایمان مصرف دزهای بالای شنبلیله به منظور القای زایمان طبیعی و آسان توصیه می‌شود.

شنبلیله

افزایش شیردهی با کمک شنبلیله

شنبلیله گیاهی سرشار از تستوفن می‌باشد که باعث افزایش سطح پرولاکتین در بدن مادران شیرده می‌شود و ترشح شیر را تسهیل می‌کند. بعد از 24 الی 72 ساعت پس از مصرف این گیاه، اثرات افزایش شیر در مادران به طور کامل مشهود است. روغنی که از دانه‌های این گیاه استخراج شده باشد برای این منظور بسیار مناسب می‌باشد. برای افزایش جریان شیردهی روزی سه مرتبه کپسول 500 میلی‌گرمی شنبلیله توصیه می‌شود. شنبلیله در ترکیب بسیاری از داروهای گیاهی به منظور ایجاد تعادل هورمونی در خانم‌ها، افزایش سایز سینه، افزایش جریان شیردهی و … استفاده می‌شود.

بهبود گرگرفتگی در دوران یائسگی، با شنبلیله

حالت‌های نامطلوب در زمان یائسگی مانند گرگرفتگی بیشتر به علت کاهش سطح هورمون‌های زنانه، مانند استروژن می‌باشد. شنبلیله به دلیل دارا بودن مقادیر فراوانی دیوسژنین که خواص شبه استروژنی دارد، برای بهبود گرگرفتگی در زمان یائسگی توصیه می‌شود.

شنبلیله سابقه طولانی برای درمان بیماری‌های مربوط به ناباروری دارد؛ زیرا  سرشار از هورمون‌های زنانه می‌باشد. فیتوکمیکال‌های موجود در شنبلیله در بدن تبدیل به پیش ساز هورمون‌های جنسی مانند DHEA می‌شوند و عدم تعادل هورمونی در خانم‌ها را برطرف می‌کنند

درمان پوکی استخوان به وسیله شنبلیله

علت شیوع پوکی استخوان در زنان بعد از سنین یائسگی، کاهش میزان استروژن در بدن می‌باشد؛ زیرا استروژن به جذب کلسیم توسط استخوان‌ها کمک شایانی می‌کند با کاهش یافتن این هورمون، تراکم کلسیم استخوانی کاهش می‌یابد. در نتیجه زمینه برای ابتلا به پوکی استخوان در این سنین در خانم‌ها افزایش می‌یابد. برای بهبود این وضعیت فیتواستروژن ها توصیه می‌شوند که در حقیقت شامل مواد گیاهی سرشار از استروژن می‌باشند و از آن جمله می‌توان به شنبلیله، رازیانه، بذر کتان و … اشاره کرد.

علت درمان ناباروری توسط شنبلیله چیست؟

شنبلیله سابقه طولانی برای درمان بیماری‌های مربوط به ناباروری دارد؛ زیرا سرشار از هورمون‌های زنانه می‌باشد. فیتوکمیکال‌های موجود در شنبلیله در بدن تبدیل به پیش ساز هورمون‌های جنسی مانند DHEA می‌شوند و عدم تعادل هورمونی در خانم‌ها را برطرف می‌کنند. در نتیجه مشکلات ناباروری که مرتبط با هورمون‌های جنسی زنانه می‌باشند را مرتفع می‌نمایند. علاوه بر این، مواد شیمیایی موجود در شنبلیله باعث افزایش میل جنسی نیز می‌گردد.

شنبلیله

اثر شنبلیله بر هورمون‌های مردانه

در رابطه با اثر مواد شیمیایی موجود در شنبلیله بر تستوسترون که هورمون مردانه می‌باشد، اختلاف نظر وجود دارد. شنبلیله سرشار از تستوفن می‌باشد که در بدن تبدیل به تستوسترون می‌شود. گفته می‌شود مصرف این گیاه تنها تستوسترون آزاد در بدن را افزایش می‌دهد. از طرفی دیگر تستوفن، باعث افزایش سطح پرولاکتین می‌شود که برای شیردهی در مادران شیرده لازم است و نیز باعث افزایش اندازه سینه می‌گردد که در مردان نامطلوب است. به نظر می‌رسد اثر شنبلیله بر افزایش سطح هورمون‌های زنانه بسیار بیشتر از هورمون‌های مردانه مانند تستوسترون می‌باشد.

افزایش ساخت عضله توسط شنبلیله

بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد که شنبلیله میزان تستوسترون را چندان افزایش نمی‌دهد. ولی می‌تواند به عنوان یک مکمل گیاهی باارزش، جایگزین استروئیدهای آنابولیک در ورزشکاران شود. به نظر می‌رسد مواد شیمیایی فعال موجود در شنبلیله بدون افزایش سطح تستوسترون، خود به تنهایی خاصیت آنابولیک دارند و باعث افزایش ساخت عضلات می‌شوند. از دیگر اثرات فیتوکمیکال‌های موجود در شنبلیله افزایش میل جنسی و قدرت مردانگی در آقایان می‌باشد.

;کفیر


خواص نوشیدنی کفیر

کفیر دارای فوایدی برای سیستم ایمنی بدن است و شما می‌توانید با اطمینان آن را هر روز استفاده کنید. این نوشیدنی حاوی سطح بالایی از تیامین، B12، کلسیم، فولات و ویتامین K است. کفیر منبع خوبی از بیوتین است که به بدن در جذب سایر ویتامین‌های گروه B کمک می‌کند

درباره‌ی کفیر چه می‌دانید؟

kefir

انسان همواره به سلامتی و بهره بردن از مواد غذایی طبیعی سالم و چگونه غذا خوردن برای حفظ سلامت می‌اندیشد. یکی از این مواد غذایی کفیر است. کفیر غذایی  شگفت‌انگیز است  که مصرف آن توسط بسیاری از پزشکان و کارشناسان تغذیه توصیه می‌شود. اگر شما در مورد افزایش ایمنی و انرژی روزانه خود جدی هستید، مواد غذایی تخمیر شده را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. یکی از بهترین مواد غذایی تخمیر شده کفیر است.

در این مطلب آقای ابوذر گودرزی، کارشناس تغذیه، در مورد نوشیدنی کفیری و خواص آن روی بدن بیشتر توضیح می‌دهند. لطفاً با ما باشید.

باکتری‌های خوشمزه و مفید

ماست و کفیر، به عنوان فراورده‌های سنتی شیر، حاوی باکتری‌های مفید متفاوتی هستند. ماست حاوی باکتری‌هایی است که دستگاه گوارش شما را تمیز نگه می‌دارد و تامین کننده مواد غذایی برای باکتری‌های لازم موجود در دستگاه گوارش است. کفیر نیز یک پروبیوتیک است، به این معنی که شامل باکتری‌هایی است که می‌تواند در دستگاه گوارش ایجاد ثبات کند.

کفیر چیست؟

کفیر، نوشیدنی غلیظی شبیه و حاصل تخمیر شیر با دانه‌های کفیر است. خاستگاه این محصول روسیه است و توسط بافت خامه‌ای، طعم و مزه ترش و جنب و جوش‌های گازدار آن قابل تشخص است. کفیر که در شرق اروپا معمولاً به عنوان یک عنصر در محصولات پخته‌شده مانند نان خمیر ترش استفاده می‌شود، اغلب به عنوان جایگزینی برای دوغ نیز تلقی می‌شود. با توجه به ارزش غذایی بالا، کفیر بیشتر به عنوان یک مکمل سلامت می‌درخشد.

توجه داشته باشید که مزایای کفیر که ذکر خواهد شد، محصول شیر حیوانات است. مشخصات تغذیه‌ای کفیر حاصل از شیر گیاهی (مانند شیر نارگیل) متفاوت است، هر چند در سلامت این محصول نیز شکی وجود ندارد.

کفیر یک درمان طبیعی برای هر گونه آلرژی است، قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک و مفید در درمان اگزما، بیماری کبد، ورم معده، سرطان روده بزرگ، سندرم روده تحریک‌پذیر،

ورم مفاصل، کولیت، آسم، برونشیت، هپاتیت و سنگ کلیه است

خواص کفیر

کفیر سرشار از پروبیوتیک‌ها و حاوی 10- 7 میلیارد کلونی از باکتری‌های مفید است. برخی از این باکتری‌ها، شامل Leuconostoc، Lactobacillus caucasus، کفیر Torula و کفیر Saccharomyces، در ماست یافت نمی‌شوند، درحالی‌که باکتری‌های مشترک بین ماست و کفیر، در کفیر قوی‌تر عمل می‌کنند. این میکروارگانیسم‌های مهم، اغلب از طریق تشکیل مجدد کلونی باکتری‌های مفید در سیستم گوارشی ما و با جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر در روده به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می‌نماید. کفیر دارای فوایدی برای سیستم ایمنی بدن است و شما می‌توانید با اطمینان آن را هر روز استفاده کنید. این نوشیدنی حاوی سطح بالایی از تیامین، B12، کلسیم، فولات و ویتامین K است. کفیر منبع خوبی از بیوتین است که به بدن در جذب سایر ویتامین‌های گروه B کمک می‌کند.

کفیر و پروتئین‌هایش

پروتئین‌های کامل موجود در کفیر به مرور و کم‌کم هضم شده و بنابراین به راحتی توسط بدن استفاده می‌شوند. کفیر منبع بزرگی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروبیوتیک‌ها و انواع دیگر ترکیبات منحصربه‌فرد است که تا حد زیادی می‌تواند به سلامت عمومی و تندرستی شما کمک کند. توصیه اکید داریم که این ماده  مغذی را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

کفیر برای آن‌هایی که از مشکل عدم تحمل لاکتوز رنج می‌برند

کفیر سلول‌های مخمری را هضم می‌کند و تأثیر مفیدی روی فلور روده دارد. اگر مشکل عدم تحمل لاکتوز دارید می‌توانید به این نوشیدنی اعتماد کنید. از آنجا که کفیر محصولی تخمیر شده است، تقریباً فاقد لاکتوز است و بنابراین برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز مفید است. با توجه به پژوهشی که در سال 2003 در مجله انجمن رژیم شناسان آمریکا منتشر شده است، کفیر می‌تواند به کاهش بسیاری از نشانه‌های مرتبط با عدم تحمل لاکتوز، از جمله نفخ شکمی، اسهال و گاز کمک کند.

kefir1

عصاره‌ی کفیر برای پیشگیری از سرطان سینه

مطالعه‌ای که در مجله غذاهای دارویی در سال 2007 منتشرشده نشان می‌دهد که عصاره کفیر دارای اجزائی است که به طور خاص از رشد سلول‌های سرطان سینه جلوگیری می‌کند.

کفیر برای ورزشکاران

یک فنجان کفیر تهیه‌شده از شیر کامل، منبع خوبی از پروتئین (حاوی حدود 10 گرم پروتئین) از جمله تمام هشت اسیدآمینه ضروری است. به همین دلیل، بسیاری از بدن‌سازان تمایل به افزودن کفیر به مخلوط خوراک قبل از تمرین خود دارند.

کفیر برای کنترل میزان قند خون

کفیر نیز همچون شیر دارای شاخص گلایسمی کمی است (16) و می‌تواند به تنظیم میزان انسولین ترشح‌شده از لوزالمعده کمک کند. علاوه بر این، غذاهای با شاخص قند خون پایین مانند کفیر با ایجاد احساس سیری و در نتیجه کمک به کاهش وزن همراه است.

کفیر غنی از مواد مغذی

اگر چه کفیر در درجه اول برای پروبیوتیک‌ها و پروتئین آن مصرف می‌شود، اما از نظر ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز باارزش است. یک فنجان کفیر، برای مثال، تامین کننده 10 درصد از RDI (میزان دریافت مرجع) مورد نیاز بدن به ویتامین آ، 25 درصد از RDI از ویتامین د، 30 درصد از RDI از کلسیم و 8 گرم چربی است. همچنین دارای مقادیر مختلف کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم و مس می‌باشد. در نتیجه، مصرف طولانی مدت کفیر به بهبود پوست و مو، سلامت قلب و عروق و ایمنی، درمان یبوست و از بین بردن میل شدید به مواد غذایی ناسالم مرتبط است.

هنگامی که شما  کفیر می‌نوشید، فلور میکروبی به درستی برای شما کار می‌کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند از شر ارگانیسم‌های مضر مانند H. Pylori خلاص شوند، باکتری که موجب ایجاد زخم معده می‌شود. به نظر می‌رسد که دانه‌های کفیر، توانایی منحصر به فردی در باز کردن پپتیدهای شیر دارند. در شیر معمولی، این پپتیدها پنهان باقی می‌مانند؛ اما هنگامی که شما شیر را با دانه‌های کفیر تخمیر می‌کنید، باعث باز شدن این پپتیدها که شامل مزایای زیر هستند می‌شود:

* فشارخون پایین

* افزایش قدرت ایمنی بدن

* عملکرد نرمال کلسترول

* بهبود هضم پروتئین

کفیر دارای فوایدی برای سیستم ایمنی بدن است و شما می‌توانید با اطمینان آن را هر روز استفاده کنید. این نوشیدنی حاوی سطح بالایی از تیامین، B12، کلسیم، فولات و ویتامین K است. کفیر منبع خوبی از بیوتین است که به بدن در جذب سایر ویتامین‌های گروه B کمک می‌کند

و با وجود این واقعیت که کفیر از شیر ساخته می‌شود، بیشتر افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند نیز، کفیر را به راحتی می‌توانند بنوشند.

بسیاری می‌گویند که کفیر یک درمان طبیعی برای هر گونه آلرژی است، قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک و مفید در درمان اگزما، بیماری کبد، ورم معده، سرطان روده بزرگ، سندرم روده تحریک‌پذیر، ورم مفاصل، کولیت، آسم، برونشیت، هپاتیت و سنگ کلیه است.

همه ما در جهان سمی‌ای که زندگی می‌کنیم، نیاز بیشتری به پروبیوتیک برای سالم زیستن داریم. بهترین پروبیوتیک ساخت دست بشر حاوی حدود 15 میلیارد موجودات زنده است، درحالی‌که می‌توانید در منزل و به راحتی با نوشیدن یک فنجان کفیر خانگی، حدود 5 تریلیون از این موجودات سودمند را دریافت کنید.

جوش در نواحی مختلف صورت


۱. پیشانی (ناحیه ی ۱ و ۳)

به طور سنتی، پیشانی به سیستم هضم شما مرتبط است. اگر در این ناحیه دچار جوش شده اید، با نوشیدن آب و خوردن غذاهای ساده و بدون افزودنی به پیشرفت درمانتان کمک کنید. ممکن است شما دچار عدم هضم غذا (مانند wheat یا gluten) باشید.

۲. مرکز پیشانی (ناحیه ی ۲)

میانه ی پیشانی، بین دو ابرو، با کبد در ارتباط است. توده ها و جوش ها می توانند مربوط به مصرف الکل، غذاهای چرب یا حساسیت های غذایی (نظیر عدم هضم لاکتوز) باشند. از خوردن یا نوشیدن مواد غذایی چرب در آخر شب خودداری کنید و از مصرف شراب و پنیر بکاهید.

۳. گوش‌ها (نواحی ۴ و ۱۰)

گوش ها به کلیه ها مربوطند. اگر ورم می کنند یا در آن ها احساس داغی دارید، با مصرف کمتر کافئین از التهاب آن ها بکاهید.

۴. گونه ها (نواحی ۵ و ۹)

گونه ها نمایانگر مسائل تنفسی اند. سیگاری ها یا کسانی که مستعد حساسیت هستند معمولا دچار مویرگ های شکسته و منافذ مسدود می شوند. سیگار را ترک کنید و آنتی هیستامین را در رژیم غذاییتان جا دهید (البته اگر تا به حال اینکار را نکرده اید) تا نواحی آسیب دیده را پاکسازی کنید.

۵. چشم‌ها (نواحی ۶ و ۸)

چشم ها مانند گوش ها به کلیه ها متصل اند. تیرگی ها و کبودی های زیر چشم ها را با نوشیدن آب بیشتر و ساده کردن کار هضم کاهش دهید.

۶. بینی (ناحیه ۷)

بینی شما نشانگر فشار خون است. اگر قرمز و به طور غیرعادی ملتهب شود احتمالا فشار خون شما از آنچه که باید باشد، بالاتر است.

۷. چانه (ناحیه ۱۲)

جوش چانه با هورمون ها در ارتباطند و معمولا قبل و بعد از پریود شما سبز می‌شوند!

۸. گوشه های دهان (نواحی ۱۱ و ۱۳)

گوشه های لب به تخمدان ها متصل اند، و معمولا در طول دوران قاعدگی جوش می زنند.

۹. اطراف گردن و شقیقه ها (ناحیه ۱۴)

جوش های گردن و شقیقه ها هم به سندرم خستگی آدرنالین مربوط اند. غدد آدرنالین ما، واقع در بالای کلیه ها، هورمون هایی حیاتی ترشح می کنند. اگر این غدد به طور غیرعادی کار کنند ممکن است در طول روز احساس کسالت یا استرس کنید و ممکن است جوش بزنید! به یاد داشته باشید پوست گردنتان به مهمی پوست صورتتان است، نگهداری از آن را فراموش نکنید.

ﻋﻠﺖ ایجاد ﺟﻮش در ﻗﺴﻤﺖ ھﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺻﻮرت


ﻋﻠﺖ ایجاد ﺟﻮش در ﻗﺴﻤﺖ ھﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺻﻮرت


 

the-usual-cause-of-facial-acne

 

ھﺮ ﺟﻮش ﯾﺎ ﻟﮑﻪ در ﻣﻨﻄﻘﻪای از ﭘﻮﺳﺖ ﺣﺎﮐﯽ از ﺑﺮوز ﯾﮏ ﺑﯿﻤﺎری ﯾﺎ ﻣﺸﮑﻞ در ﻧﺎﺣﯿﻪ ﺧﺎﺻﯽ از ﺑﺪن اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎ اﯾﻦ ﻧﻘﺸﻪ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﻋﻠﺖ آن را درﯾﺎﺑﯿﺪ و ﺑﺮای رﻓﻊ ﺑﯿﻤﺎری ﺧﻮد در زﻣﺎﻧﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻗﺪم ﺑﺮدارﯾﺪ.

طﺐ ﺳﻮزﻧﯽ در ﻣﻨﺎطﻖ آﺳﯿﺎﯾﯽ طﺮﻓﺪاران ﻓﺮاواﻧﯽ دارد. اﯾﻦ طﺐ ﮐﻪ ﯾﮏ طﺐ ﺳﻨﺘﯽ اﺳﺖ و ﺧﻮاﺳﺘﮕﺎه اﺻﻠﯽ آن ﮐﺸﻮر ﭼﯿﻦ ﺑﻮده، ﺗﺎ ﮐﻨﻮن ﺑﺎرھﺎ از ﻟﺤﺎظ ﻋﻠﻤﯽ ﻧﯿﺰ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖھﺎی ﺑﺴﯿﺎری ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر درﻣﺎن ﺑﯿﻤﺎریھﺎی ﻣﺰﻣﻦ ﺑﺪﺳﺖ آورده اﺳﺖ.

اطﺒﺎء ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ اﯾﻦ طﺐ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ اﯾﻨﮑﻪ ھﺮ ﯾﮏ از ﺟﻮشھﺎی ﺻﻮرت در ﮐﺪام ﻣﻨﻄﻘﻪ از ﺻﻮرت ﺑﻪ وﺟﻮد ﻣﯽآﯾﻨﺪ ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه وﺟﻮد ﻣﺸﮑﻞ در ﯾﮑﯽ از اﻧﺪامھﺎی ﺑﺪن اﺳﺖ و از طﺮﯾﻖ طﺐ ﺳﻮزﻧﯽ ﺑﻪ راﺣﺘﯽ ﻣﯽﺗﻮان اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﮐﻪ ﺧﻮد را از طﺮﯾﻖ ﯾﮏ ﺟﻮش ﻧﺸﺎن داده ﺣﻞ ﮐﺮد و ﺷﺎھﺪ ﻋﻮد ﯾﮏ ﺑﯿﻤﺎری ﻧﺒﻮد.

 

 

ﻣﻮﺳﺴﻪ طﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﭼﯿﻦ اﻗﺪام ﺑﻪ طﺮاﺣﯽ و ﭼﺎپ ﯾﮏ ﻧﻘﺸﻪ از ﺻﻮرت اﻧﺴﺎن ﮐﺮده و در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ ﻣﯽﺗﻮان اﯾﻦ ﻧﻘﺸﻪ را در ﺑﺴﯿﺎری از ﮐﻠﯿﻨﯿﮏھﺎی ﭘﻮﺳﺖ و زﯾﺒﺎﯾﯽ ﻣﺸﺎھﺪه ﮐﺮد.

ھﺮ ﺟﻮش ﯾﺎ ﻟﮑﻪ در ﻣﻨﻄﻘﻪای از ﭘﻮﺳﺖ ﺣﺎﮐﯽ از ﺑﺮوز ﯾﮏ ﺑﯿﻤﺎری ﯾﺎ ﻣﺸﮑﻞ در ﻧﺎﺣﯿﻪ ﺧﺎﺻﯽ از ﺑﺪن اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎ اﯾﻦ ﻧﻘﺸﻪ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﻋﻠﺖ آن را درﯾﺎﺑﯿﺪ و ﺑﺮای رﻓﻊ ﺑﯿﻤﺎری ﺧﻮد در زﻣﺎﻧﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻗﺪم ﺑﺮدارﯾﺪ.

 

١و٢: دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش – ﺑﺮای رﻓﻊ اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺎﯾﺪ ﻏﺬاھﺎی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﮐﻤﺘﺮی ﻣﺼﺮف ﮐﻨﯿﺪ و ھﻤﭽﻨﯿﻦ از ﺧﻮردن ﻏﺬاھﺎی آﻣﺎده (ﻓﺴﺖ ﻓﻮدھﺎ) ﺑﭙﺮھﯿﺰﯾﺪ. ﻣﯿﺰان ﭼﺮﺑﯽ را در رژﯾﻢ ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﻮد ﮐﺎھﺶ دھﯿﺪ. آب ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻨﻮﺷﯿﺪ وﻏﺬاھﺎی ﺧﻨﮏ ﮐﻨﻨﺪه ھﻤﭽﻮن ﺧﯿﺎر را ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺨﻮرﯾﺪ.

 

 

٣: ﮐﺒﺪ – ﺟﻮش ﯾﺎ ﻟﮏ در اﯾﻦ ﻧﺎﺣﯿﻪ از ﺻﻮرت ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه ﻣﺼﺮف اﻟﮑﻞ، ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﭼﺮب ﯾﺎ ﻟﺒﻨﯿﺎت اﺳﺖ. اﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ھﻤﭽﻨﯿﻦ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﻏﺬاﯾﯽ را ﻧﺸﺎن ﻣﯽدھﺪ ﻟﺬا ﺑﮫﺘﺮ اﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻮاد ﺗﺸﮑﯿﻞ دھﻨﺪه آﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮرﯾﺪ ﻧﮕﺎھﯽ ﺑﯿﺎﻧﺪازﯾﺪ. ﺑﺮای رﻓﻊ اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻼت ﺑﮫﺘر اﺳﺖ روزی ٣٠ دﻗﯿﻘﻪ ورزش ﺳﺒﮏ اﻧﺠﺎم دھﯿﺪ و ﺧﻮاب ﮐﺎﻓﯽ داﺷﺘﻪﺑﺎﺷﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺒﺪ ﺷﻤﺎ اﺳﺘﺮاﺣﺖ ﮐﻨﺪ.

 

 

۴و۵: ﮐﻠﯿﻪھﺎ – ھﺮ ﻟﮑﻪ ﯾﺎ ﺟﻮﺷﺲ در اطﺮاف ﭼﺸﻢ و ﺣﺘﯽ ﺳﯿﺎھﯽ دور ﭼﺸﻢ ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه ﮐﻢآﺑﯽ ﺑﺪن اﺳﺖ، ﭘﺲ ﺑﯿﺸﺘﺮ آب ﺑﻨﻮﺷﯿﺪ!

 

 

۶: ﻗﻠﺐ – اﮔﺮ در اﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺟﻮش ﯾﺎ ﻟﮏ دارﯾﺪ ﻓﺸﺎر ﺧﻮن ﺧﻮد را ﭼﮏ ﮐﻨﯿﺪ، ھﻤﭽﻨﯿﻦ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B ﺑﺪﻧﺘﺎن ﮐﻢ اﺳﺖ. ﻣﺼﺮف ﻏﺬاھﺎی ﺗﻨﺪ، ﮔﻮﺷﺖ و ﭼﺮﺑﯽ را از رژﯾﻢ ﻏﺬاﯾﯿﺘﺎن ﺣﺬف ﮐﻨﯿﺪ. از آﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ اﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﺴﺘﻌﺪ ﺑﺎز ﺷﺪن ﻣﻨﺎﻓﺬ ﭘﻮﺳﺖ اﺳﺖ، ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﻮﯾﺪ ﺗﺎرﯾﺦ اﻧﻘﻀﺎء ﻟﻮازم آراﯾﺸﺘﺎن ﻧﮕﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.

 

 

٧و٨: ﮐﻠﯿﻪ – ﺑﺎز ھﻢ، ﺑﻨﻮﺷﯿﺪ، ﻣﺼﺮف ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽھﺎی ﮔﺎزدار، ﻗﮫﻮه و اﻟﮑﻞ را ﻗﻄﻊ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﺮا ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ از دﺳﺖ دادن آب ﺑﺪﻧﺘﺎن ﻣﯽﺷﻮد.

 

 

٩و١٠: ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﻨﻔﺴﯽ – آﯾﺎ ﺳﯿﮕﺎر ﻣﯽﮐﺸﯿﺪ، آﻟﺮژی دارﯾﺪ؟ در ﻣﻨﺎطﻖ آﻟﻮده رﻓﺖ و آﻣﺪ ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ؟ اﮔﺮ ھﯿﭽﮑﺪام از اﯾﻦھﺎ ﻧﯿﺴﺖ، ﺧﻮراﮐﯽھﺎی ﺑﺎ طﺒﻊ ﮔﺮم را ﻧﺨﻮرﯾﺪ، ﮐﻤﺘﺮ ﻗﻨﺪ ﻣﺼﺮف ﮐﻨﯿﺪ و ﻣﺪﺗﯽ در ھﻮای ﺗﺎزه و ﺳﺎﻟﻢ ﻗﺪم ﺑﺰﻧﯿﺪ.ھﻤﭽﻨﯿﻦ ﺟﻮش و ﻟﮏ در اﯾﻦ ﻧﺎﺣﯿﻪ ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺪن ﺷﻤﺎ ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ اﺳﺖ، ﻟﺬا از ﺧﻮردن ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽاﺳﯿﺪی ھﻤﭽﻮن ﮔﻮﺷﺖ، ﻟﺒﻨﯿﺎت، اﻟﮑﻞ، ﮐﺎﻓﺌﯿﻦ و ﺷﮑﺮ اﺟﺘﻨﺎب ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﻪ ﺟﺎی آن ﺳﺒﺰﯾﺠﺎت و آب را ﺑﯿﺶ از ﭘﯿﺶ در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ روزاﻧﻪﺗﺎن ﻗﺮار دھﯿﺪ. ﯾﮑﯽ دﯾﮕﺮ از ﻣﺴﺎﺋﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﻮش و ﻟﮏ در اﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﯽﺷﻮد، اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻠﻔﻦھﻤﺮاه آﻟﻮده ﯾﺎ ﺑﺎﻟﺶ آﻟﻮده اﺳﺖ.

 

 

١١و ١٢: ھﻮرﻣﻮن – ﺟﻮش و ﻟﮏ در اﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه اﺳﺘﺮس و ﺗﻐﯿﯿﺮات ھﻮرﻣﻮﻧﯽ اﺳﺖ. ﮔﺎھﯽ ھﺮ دو اﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮات اﺟﺘﻨﺎب ﻧﺎﭘﺬﯾﺮﻧﺪ، ﻟﺬا ﺑﺎ ﺧﻮاب ﮐﺎﻓﯽ، ﻧﻮﺷﯿﺪن آب ﺑﻪ اﻧﺪازه زﯾﺎد، ﺧﻮردن ﺳﺒﺰﯾﺠﺎت ﺑﺮﮔﺪار و ﭘﺎﮐﯿﺰه ﻧﮕﺎه داﺷﺘﻦ ﭘﻮﺳﺖ اﯾﻦ اﺛﺮ را ﺑﻪ ﺣﺪاﻗﻞ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﺪ.

 

 

١٣: ﻣﻌﺪه – ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻓﯿﺒﺮ ﻣﺼﺮ ﮐﻨﯿﺪ و ﺑﺎ ﻧﻮﺷﯿﺪن ﭼﺎی ﮔﯿﺎھﯽ ﺳﻢ را از ﺑﺪﻧﺘﺎن ﺑﺰداﺋﯿﺪ.

 

 

١۴: ﺑﯿﻤﺎری – ﺟﻮش و ﻟﮑﻪ در اﯾﻦ ﻧﺎﺣﯿﻪ ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺪﻧﺘﺎن ﺑﺮای ﻣﺒﺎرزه ﺑﺎ وﯾﺮوسھﺎ و ﺑﺎﮐﺘﺮیھﺎ ﺗﻘﻼ ﻣﯽﮐﻨﺪ. ﺑﺎ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﺑﻪ دﮐﺘﺮ ﺑﺮای ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﺪن از ﻣﺸﮑﻞ و اﯾﻨﮑﻪ آﯾﺎ ﺑﺪﻧﺘﺎن دﭼﺎر ﻋﻔﻮﻧﺖ ﺷﺪه ﯾﺎ ﻧﻪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﭘﺎﯾﺎن دھﯿﺪ، ھﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﺧﻮاب ﮐﺎﻓﯽ، ﺗﻨﻔﺲ ﻋﻤﯿﻖ، ﻧﻮﺷﯿﺪن آب ﻓﺮاوان زودﺗﺮ ﺑﮫﺒﻮد ﺧﻮاھﯿﺪ ﯾﺎﻓﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮ اﯾﻦ اﮔﻪ دﻓﻌﻪ ﺑﻌﺪ ﺟﻮش ﯾﺎ ﻟﮑﯽ در ﺻﻮرت ﺧﻮد ﻣﺸﺎھﺪه ﮐﺮدﯾﺪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻧﻘﺸﻪ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﮐﻨﯿﺪ و در اﺳﺮع وﻗﺖ ﺑﯿﻤﺎری ﺧﻮد را ﺑﺮطﺮف ﮐﻨﯿﺪ. اﻟﺒﺘﻪ ذﮐﺮ اﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺧﺎﻟﯽ از ﻟﻄﻒ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮔﺎھﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺟﻮﺷﮫﺎ ﺗﻨﮫﺎ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ طﺒﻊ ﮔﺮم ﺑﻪ وﺟﻮد ﻣﯽآﯾﻨﺪ، ﺑﺮای ﻣﺜﺎل ھﻤﯿﺸﻪ ھﻢ ﺟﻮش زدن در ﻧﺎﺣﯿﻪ ﻣﯿﺎن دو اﺑﺮو ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه ﺑﯿﻤﺎری ﮐﺒﺪی ﻧﯿﺴﺖ

خطرات استفاده از بال مرغ


خطرات استفاده از بال مرغ

امروزه در این دنیای مدرن برای تسریع رشد، به مرغ ها هورمون استروئید تزریق می شود تا میزان سرعت در تامین نیاز جامعه فراهم گردد. این نیاز، نیازی نیست جز نیاز غذایی اجتماع. تزریق استروئید به مرغ در ناحیه گردن یا بال انجام می شود. بنابراین تجمع استروئید در این دو ناحیه از همه جا بیشتر است.
استروئیدها دارای اثرات وحشتناکی بر روی بدن انسان هستند. علاوه بر تسریع رشد، اثرات بسیار خطرناک تری در مجاورت با هورمون های زنانه ایجاد می کنند که منجر می شود تا زنان هرچه بیشتر مستعد رشد کیست باشند. بنابراین توصیه می شود که افراد مراقب رژیم غذایی خود بوده، از دفعات استفاده از بال مرغ بکاهند.