ONLY GOD

mohamad.k.sh80@gmail.com

ONLY GOD

mohamad.k.sh80@gmail.com

آشنایی با فواید و مضرات آلو

آلو دارای انواع مختلفی است شامل;آلوهای زرد، سیاه، سرخ، آلوچه، آلوی ترش جنگلی، آلوچه و آلوچه گوجه که تقریبا دارای خواص مشابهی هستند ولی آلو زرد یا طلایی دارای ارزش دارویی بیشتری است.

آشنایی با فواید و مضرات آلو

آلو دارای انواع مختلفی است شامل;آلوهای زرد، سیاه، سرخ، آلوچه، آلوی ترش جنگلی، آلوچه و آلوچه گوجه که تقریبا دارای خواص مشابهی هستند ولی آلو زرد یا طلایی دارای ارزش دارویی بیشتری است.

با ما همراه شوید تا با خواص بی نظیر  و همچنین با مضرات این میوه خوشمزه بیشتر آشنا شوید…

ترکیبات شیمیایی آلو:

•آلو یا همان آلوچه از نظر دارویی و ترکیبات شیمیایی دارای انواع مواد معدنی بسیاری است از جمله; آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، فلور، گوگرد، پتاسیم و قند و همچنین دارای ویتامین هایA ،B ، ۲B ،C ،PP  است.

خواص درمانی آلو:

• طبع آلو نوع شیرین آن سرد و تر است و نوع خشکش بیشتر سرد است. برگ آن سرد و خشک است.
•آلو حاوی ویتامین های آ- ب – ب۲- ب ۶ پ پ – ث و عناصری مثل کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن فلوئور و گوگرد میباشد.
•مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان، بیماری‌های گوارشی و کاهش چربی مورد استفاده در شیرینی‌پزی نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.
•این میوه تابستانی علاوه بر آب فراوانی که دارد از پتاسیم فراوانی نیز تشکیل یافته و سرشار آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان موجود در این میوه تابستانی بهترین راه مقابله با رادیکال‌های آزاد بوده و موجب پاکسازی آنها از خون انسان می‌شود.
•آب و فیبر بسیار زیاد این میوه نیز از مهمترین خصوصیات آن است. در تابستان به علت تعریق فراوان و از دست دادن آب؛ بدن بیشتر از قبل به مایعات نیاز دارد که این میوه نیز مانند دیگر میوه‌های تابستانی گزینه مناسبی است.
•افراد سیگاری بیشتر از دیگران به این دست میوه ها نیاز دارند؛ آنتی اکسیدان این دست میوه ها بهترین گزینه برای بیماران و به ویژه افراد سیگاری است در نتیجه مصرف این میوه ها افراد شادابی و نشاط خود را بازمی‌یابند.
•افرادی که کارهای فکری میکنند و بیشتر ازدیگران در معرض نورشدید آفتاب قرار دارند حتما از این میوه استفاده کنند،مواد معدنی فراوان موجود در آلو تعادل یونی خون را از بین برده و مواد غذایی لازم را در اختیار سلول‌های بدن به ویژه سلول‌های عصبی قرار می‌دهد و عامل مهمی در کاهش بیماری های اعصاب است.
•این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند. رادیکال‌‌های آزاد اکسیژن اثرات مخربی را نظیر رسوب چربی در رگها و گرفتگی عروق و بروز بیماریهای قلبی عروقی ، تخریب DNA و افزایش شدید احتمال تولید سلول‌های سرطانی در بدن و افزایش احتمال بروز استئوآرتریت ( منشا پیدایش بیماری‌هایی نظیر آرتریت روماتوئید) در بدن اعمال می‌کنند. لذا با توجه به تآثیر آلو در پیشگیری از این بیماری‌ها، مصرف این میوه می‌تواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.
•آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی، برای کنترل قند خون، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.
•سوربیتول موجود در آلو ، خاصیت ملین دارد.
•آلو یکی از منابع غنی پتاسیم و مصرف متعادل آن در کنترل فشارخون موثر است.
•فیبر موجود در آلو سبب افزایش رشد و تکثیر باکتری‌های مفید و مانع از رشد باکتری‌های مضر در داخل روده می‌شود. در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در داخل روده، اسید بوتیریک تولید می‌شود که منشا انرژی برای سلول‌های روده است و به‌این ترتیب به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.
•آلوی خشک منبع خوبی از آهن ( آهن گیاهی ) است و برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است.
•آش آلو برای درمان اختلال حواس و دیابت مفید می باشد.
•شربت آلو برای مبتلایان به منژیت مفید است.
•آلو ملین ، صفرابر، مسکن عطش ، دافع بلغم و تب بر است.
•مصرف این میوه برای اشخاصی که مبتلا به انگل معده، جوش های تازه و مترشح، گلودرد، ورم کلیه، سنگ کلیه، کم خونی، یبوست، خشکی معده، نقرس، اسید اوریک، چربی خون، تصلب شرائین، سرطان، جوش سیاه، اوره ، خارش پوست، سردرد، ترک لب و دهان و بدبوئی آن، آرتروز، تلخی دهان، ناراحتی های عصبی و کبدی، چسبندگی پلاکتهای خون ، استسقاء و مسمومیت می باشند مفید است.
•درمان کننده بیماری کبدی، دفع کننده اوره، اسیداوریک و چربی خون است.
•آلوی خشک، خون را طبیعی کرده و درد مهلک را از بین می برد.
•مصرف آلو آن هم به صورت ناشتا در تقویت اعمال کلیه ها و رفع یبوست بسیار مفید است.
•انواع آلو یا آلوچه تازه برای مبتلایان به سوء هاضمه مزمن و ضعف اعصاب، بسیار نافع است زیرا ملین خوب و محرک دستگاه تغذیه است و عملش برای تمام اعضای بدن موثر است و باید جزو سبد غذایی اشخاصی که مبتلابه رماتیسم و نقرس و تصلب شرائین هستند، قرار گیرد.
•مالیدن یک عدد آلوی خیس شده در داخل دهان کودکان برای درمان برفک بسیار موثر است
•مصرف آلو در پیشگیری از پوکی استخوان مفید است.
•برای درمان یبوست باید شب ۱۰ دانه آلو و ۵ دانه انجیر در یک لیوان آب خیس نموده و صبح ناشتا و یا آخر شب میل شود.
•   درمان بیماری‌ های کبدی: ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود. البته آلو تازه یا خشک خیس کرده بهتر است.
• آلو دفع کننده اوره، اسید اوریک و چربی خون می باشد، صبح ناشتا خیس کرده از آن استفاده شود.
•   کسانی که بیماری قند دارند سعی کنند آلو بمکند.
•    آلو برای کسانی که گرفتگی عروق دارند مفید می باشد.
•  برای درمان بیماری آسم رنج می‌برند از صبح تا شب ۱۰ دانه آلو بمکند.
•    کسانی که کم خون هستند آلو را به صورت خیس کرده ده صبح میل کنند.
• آلو، دردهای فصلی را تسکین داده و برطرف کننده درد مفاصل است.
•کسانی که در زندگی شکست‌هایی خورده‌اند و این شکست‌ها باعث ضعف عمومی بدن آنها شده است خوب است که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است.
• برای درمان سردردهای گرم قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل شود.
•برای خرد کردن سنگ مثانه از صمغ آلو ۶ بار یعنی هر ۳ ساعت یک حبه نیم گرمی در دهان گذاشته و مکیده شود.
•برای دفع کرمهای معده آب آلو بخارا صبح ناشتا بنوشید نصف لیوان به مدت ۴ روز هر روز صبح ناشتا خورده شود.
•برای درمان ورم گلو و تقویت لثه از پخته و جوشانده برگ و ساقه آلو به صورت غرغره استفاده شود.
•برای درمان تصلب شرائین از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند. ۱۰ عدد آلو در یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه شود و در صبح ناشتا میل کنند.
•آلو بوی بد دهان را از بین می‌برد.

فواید آلو برای پوست:•ضماد آلوی زرد به همراه سرکه برای رفع کهیر مفید می باشد.

•ماسک آلو سیاه برای رفع جوش های عمیق پوستی: دو عدد آلو سیاه تازه را له کنید . نصف لیوان آرد جو دو سر را به همراه دو قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه نمایید و به کمی آب به صورت یک خمیر چسبنده در آورید . این خمیر را بر روی پوست صورت بمالید و پس از ۲۰ دقیقه صورت را با آب ولرم بشویید .

•ماسک آلو برقانی در رفع جوش: آلوها را بجوشانید و سپس بگذارید سرد شود. آنها را با چنگال بزنید و با روغن بادام مخلوط کنید. این ماسک ضدجوش را پنج تا ۱۰ دقیقه روی صورت تان بگذارید و سپس شست وشو دهید.
•ضماد مخلوطی از آلو و سرکه درمان کننده جوش بدن کودکان است.
•در ضمن برطرف کننده خارش بدن است.

فواید آلو در بارداری و شیردهی:

 •فیبر موجو در آلو به هضم مواد غذایی کمک کرده و همچنین از بروز یبوست در بارداری پیشگیری میکند.
•ویتامین C موجود در آن به جذب آهن کمک می کند و همچنین باعث سلامت بافت های بدن مادر و جنین می گردد.
•همچنین گفته شده است که مصرف آلو پیش و در زمان بارداری موجب افزایش هوش بچه میشود.
•مصرف آلو به واسطه ویتامین ها و املاح فراوانی که دارد در دوره شیردهی نیز توصیه میشود.

فواید برگ، مغز و هسته آلو:

•مصرف برگ و مغز و هسته آلو و آلوچه، کرم کش است.
•صمغ درخت این میوه که انگم آن در طبیعت گرم تر از صمغ عربی است سرفه را برطرف می سازد و در ضمن خرد کننده سنگ هاست.
•جوشانده ای که از برگ و ساقه آلو تهیه می شود برای ناراحتی های ورم گلو، ورم لوزه و تقویت لثه ها مفید است. نوشیدن آب آلو یا همان آلوچه، دفع کننده کرم های معده است.

تذکرات مهم:

•مصرف میوه هایی نظیر آلوزرد به علت آنکه پوست آنها کنده نمی‌شود عاملی دخیل در دل درد به ویژه در کودکان است، بنابراین تا حد ممکن از مصرف این میوه ها با پوست خودداری کنید.
•به علت اینکه بیشتر این میوه ها آلوده به انواع سموم هستند، حتی نمی‌توان با شستشوی آنها مطمئن شد که این میوه ها تمیز هستند در نتیجه مصرف آلو  و دیگر میوه های شبیه آن عامل مهمی در انتقال عفونت ویروسی به کودکان هستند.
•نوع خشک این میوه، در جای خشک و خنک یا در یخچال به‌ مدت ۶ ماه قابل نگهداری است.

مضرات

•آلوی وحشی برای معده مضر است.
•آلو برای سرد مزاجان و کسانی که نفخ شکم دارند مضر است.

خواص درمانی عرق شاتره


خواص درمانی عرق شاتره
جام جم آنلاین: اگر طبع گرمی دارید، اگر اشتهایتان کور شده، اگر کبدتان تنبل است، اگر نیاز به آرامش دارید و اگر... به شما توصیه می‌کنیم از دم‌کرده یا عرق گیاه شاتره استفاده کنید.

شاتره گیاهی علفی است که در فصل بهار در مزارع، باغ‌ها، کنار جاده‌ها و زمین‌های کشاورزی به‌وفور می‌روید. اغلب روستاییان ظاهر این گیاه را می‌شناسند.

به همین دلیل است که این روزها اکثر خانم‌های روستایی را در دشت و صحرا در حال جمع‌آوری اقسامی از گیاهان دارویی می‌بینیم.

اگر شما هم برای تفریح به یکی از دشت‌های سرسبز حوالی شهر سفر کردید و وسوسه چیدن این گیاه دارویی به دلتان افتاد، بدانید که این گیاه شاخه‌های ظریف فراوان و برگ‌هایی با تقسیمات بسیار زیاد دارد.

گل‌های آن کوچک، انبوه و به رنگ سفید مایل به گلی است و به صورت متراکم در کنار هم قرار گرفته است. قسمت مورد استفاده این گیاه برگ، گل و شاخه آن است.

اگر این گیاه را شناختید و چیدید بلافاصله آن را خشک کرده، قسمت‌های هوایی آن را با هم مخلوط و دو تا چهار گرم آن را به مدت 10 تا 15دقیقه دم کنید سپس آن را صاف کرده و قبل از غذا بنوشید. برای آن که از خواص درمانی شاتره بیشترین منفعت را ببرید، بهتر است آن را گرم بنوشید.

شاتره طبع سردی دارد و در طب سنتی برای درمان بیماری‌های پوستی از آن بسیار استفاده می‌شود.

اسید فوماریک آن برای التیام اگزما موثر است و آلکالوییدهای آن در بهبود بیماری‌های کبدی و صفراوی نافع است و به کبد در نقش سم‌زدایی کمک کرده وخون را تصفیه می‌کند.

وقتی عملکرد کبد مطلوب شود، زردی پوست رفع، سموم بدن دفع، هورمون‌ها تنظیم، تب و سرفه ناشی از گرمی‌ها رفع، التهاب بدن التیام و آشفتگی‌های روحی کم و در نهایت آرامش حکمفرما می‌شود.

عرق شاتره در مقایسه با دم‌کرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان‌تر مصرفش را توصیه می‌کنیم.

این عرق به دلیل آن که به ترشح آنزیم‌های گوارشی کمک می‌کند، غذا را براحتی هضم کرده و اشتهاآور خوبی است.

مزه مزه آن به جهت ویتامین C فراوان برای استحکام لثه‌ها و غرغره جوشانده آن برای برطرف کردن آفت، زخم‌های دهانی و التهاب زبان مفید است.

تحقیقات اخیر نشان داده است شاتره علاوه بر این خواص درمانی، ضدعفونی‌کننده، آنتی‌هیستامین، ضداسپاسم، کاهنده تپش قلب، معرق، مسهل، مدر، آرام‌بخش و مقوی معده است و عصاره آن در بهبود بیماری‌های قلبی ـ عروقی موثر است.

توجه: مصرف مقادیر زیاد دم‌کرده یا عرق دوآتشه شاتره به دلیل آلکالوییدهای فراوان باعث لرز، تشنج و بی‌حسی بدن شده و برای سرد مزاجان مضر است. از طرفی مصرف آن بدون نظر پزشک در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی‌شود.

برای درمان مشکلات کبدی، صفراوی و پوستی بهتر است از جوشانده گیاه شاتره استفاده کنید. برای آن که از خواص درمانی عرق شاتره نفع بیشتری ببرید، خوب است آن را همراه عرق کاسنی بخورید.

خمیر دندان اورال بی



خمیر دندان پرواکسپرت همه کاره

مشخصه ها :
- محافظت از حفره های دندانی
- محافظت در برابر رسوب در دندان ها
- از بین بردن مشکلات لثه
- از بین برنده پلاک های دندانی
- محافظت در برابر حساسیت دندانی
- از بین برنده لکه ها
- ایجاد تازگی در تنفس
روش مصرف :
به مقدار کافی خمیردندان را روی مسواک بزنید، سپس تمامی سطوح دندان ها را مسواک بزنید.
توضیحات :
در سال 2005 شرکت پراکتر اند گمبل، کمپانی ژیلت (مالک برند اورال بی ) را خریداری نمود و بدین ترتیب محصولات اورال بی ، شامل مسواک های دستی و برقی برای کودکان و بزرگسالان، نخ دندان و دهانشویه ها به سبد محصولات شرکت پراکتر اند گمبل اضافه گردید. مسواک های دستی و برقی اورال بی در سطح جهان بیش از برندهای دیگر از سوی دندانپزشکان توصیه و مورد استفاده قرار می گیرند.
شرکت پراکتر اند گمبل تنها شرکتی است که مجموعه کاملی از محصولات مرتبط با سلامت دهان و دندان را برای سالم و زیبا نگاه داشتن لبخند ها ارائه می کند. اورال بی با تکیه بر یک مجموعه بی نظیر و برخورداری از حمایت وسیع متخصصین دندانپزشکی, کارآیی لازم را جهت اعتماد به نفس بخشیدن به مصرف کنندگان خود، به دست آورده است.

گرمی بیش ازحد کبد باعث جوش صورت،شوره مو و ریزش مو میشود


گرمی بیش ازحد کبد باعث جوش صورت،شوره مو و ریزش مو میشود


در طب سنتی یا گیاه درمانی،اعتقاد ما براین است که 5 عامل اصلی در بروز جوش صورت و بدن نقش عمده دارد (در حقیقت هرعاملی که باعث کم کاری کبد شود و یا در انجام کارهورمونهای بدن خِلل انجام دهد:
1- چربی:غذاهای چرب-انواع تخمه(هندوانه - آفتاب گردان و...)-تخم مرغ و ...
-2 سودا:چای-کاکائو-قهوه-بادمجان-گوجه فرنگی و...
 -3اعصاب:افراد آشفته و عصبی و دارای استرس به دلیل برهم خوردن تعادل هورمونهای بدنشان زودتر جوش می زنند.
-4 مصرف بیش از اندازه غذاها با طبیعت گرم(کاهش عملکرد کبد)
-5نظافت پوست:عامل باکتری ها همواره منتظرند که از منافذ پوست آلوده که مکان مناسبی برای رشد آنهاست استفاده کنند(جوشهای چرکی)
نسخه اول: یک قسمت عرق یونجه+یک قسمت عرق کیالک یا کاسنی+یک قسمت عرق خارشتر+یک قسمت آب
مواد بالا را به صورت مخلوط در یک لیوان روزی دو نوبت عصر و شب میل کنید.
نسخه دوم200: گرم عناب را با 200 گرم زرشک کوهی ابتدا شسته ، کمی کوبانده وداخل ظرف ریخته و حدود 2 لیتر آب به آن اضافه کنید وداخل یخچال نگهداری کنید ، پس از حدود 10 ساعت روزی 2 لیوان از آب آن را میل کنید.     توجه : کسانی که دارای فشار خون پایین هستند از این روش استفاده نکنند
•  مشکلات کبدی : غذاهای دیر هضم و چرب مانند تخم مرغ ، ماکارونی و بسیاری غذاهای چرب و پر ادویه دیگر که نیازمند به ساعت هضم طولانی باشند شما را دچار مشکلات کبدی می کنند که مشکلات کبدی مانند کبد چرب در ایجاد و تشدید جوش صورت نقش مهمی دارد پس از مطلع شدن از این موضوع باید در صدد درمان این مشکلات باشید.
یبوست های طولانی : یبوست یکی از عوامل شایع مشکلات پوستی مانند لکه و جوش صورت است که اگر دچار این مشکل هستید باید در ابتدا با تصحیح مواد غذایی سعی در رفع یبوست داشته باشید زیرا بسیاری از مواد چرب و مضر باید از طریق روده ها و دستگاه گوارش دفع شوند.
 

میوه ها ، تنقلات ، آجیل :

میوه هایی مانند : موز ، خرما ، انگور ، انجبر ، انبه ، خربزه ، گرمک ، طالبی ،

تنقلاتی مانند : چیپس ، پفک ، شکلات ، کیک ، بیسکویت ، انواع بستنی ، شیر موز ، شیر انبه ، مغز گردو ، پسته ، بادام زمینی ، بادام هندی ، تخمه آفتابگردان ، انواع آجیل و اونواع تنقلات چرب ، شیرین و پر انرژی در ایجاد و تشدید جوش ها نقس دارند.
مواد غذایی دارای مواد نگهدارنده : مصرف مواد غذایی که دارای مواد نگهدارنده بوده که باعث مشکلات کبدی و همچنین جوش می شود توصیه می شود که در ابتدا مصرف این مواد را کم و در نهایت قطع کنید حتی مواد غذایی که در منزل تهیه و به مدت های طولانی در فریزر نگهداری و بارها گرم می شوند در ایجاد و تشدید انواع جوش ها نقش دارند

خمیر دندان گلدنت توتال




خمیردندان توتال (Total)
این خمیردندان حاوی یک ماده ضد باکتری و پلیمر تثبیت کننده آن بر روی دندان ها و لثه برای مدت طولانی است. بنابراین با هر بار مسواک زدن، باکتری های مولد پلاک و بوی بد دهان از بین رفته و سطح دندان ها و لثه به مدت طولانی با ماده ضد باکتری پوشش داده می شود. سیلیکا و دانه های سفید موجود در خمیردندان با عث سفیدی و ماندگاری رنگ سفید دندان ها می شود. تتراسدیم پیرو فسفات با جذب یون های کلسیم بزاق از تشکیل جرم های کلسیته دندان جلوگیری کرده و با تزریق کلسیم به دندان با عث مقاومت و سختی دندان می شود. این محصول همچنین حاوی فلوراید جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان و دارای طعم نعناع برای خوشبو و خنک کردن فضای دهان می باشد.
7 ویژگی برای یک خمیردندان کامل
1)جلوگیری از پوسیدگی دندان: سدیم منوفلوئورو فسفات
2)پیشگیری از تشکیل جرم دندان: تترا سدیم پیرو فسفات
3)کاهش التهابات لثه: تریکلوزان و گانترز
4)از بین برنده پلاک: سیلیکای هیدراته
5)خوشبو کننده دهان: طعم دهنده
6)سفید کننده و سفید نگهدارنده دندان: سیلیکای هیدراته و کارنوبا
7)کاهش باکتری های مولد بوی بد دهان: تریکلوزان و گانترز